huisbeveiliging

Wij denken graag aan ons huis als comfortabel en veilig, maar weet u of u alles heeft gedaan om ervoor te zorgen dat u geen makkelijk doelwit voor inbrekers bent? Het is rond deze tijd van het jaar dat mensen een jaarlijkse voorjaarsschoonmaak van hun huis hebben, maar de beveiliging van het huis wordt vaak vergeten, dus waarom zou u niet eens kijken hoe veilig uw huis op hetzelfde moment is. We hebben een paar tips voor u om uw huis veiliger te maken.

Beveilig uw deuren – U wilt niet alleen een sluitsysteem, u wilt er zeker van zijn dat al uw deurkozijnen sterk zijn en dat de scharnieren beschermd zijn. Als u een postgleuf hebt, zorg er dan voor dat iemand de deur niet kan openen en ontgrendelen. Als dat het geval is, kunt u een postgleuvenkast installeren die ervoor zorgt dat niemand bij uw slot kan komen.

Vergrendel uw Windows – Helaas kunnen sommige ramen voor inbrekers vrij eenvoudig te openen zijn, omdat de sloten van de fabrikant niet altijd zo effectief zijn als u zou veronderstellen. U kunt een ander niveau van veiligheid toevoegen door sloten of sleutelhendels op uw ramen te installeren, maar als u op zoek bent naar een eenvoudigere oplossing, denk dan aan het planten van stekelige struiken onder uw ramen op de eerste verdieping, zorg er dan voor dat u ze terughoudt.

Installeer CCTV – Een van de eenvoudigste manieren om de veiligheid van uw huis te verhogen is het installeren van beveiligingscamera’s. Dit is een van de grootste afschrikmiddelen voor inbrekers en zelfs als er ingebroken is, kunnen de beelden een cruciaal bewijsstuk zijn. Slimme huisbeveiliging stelt u ook in staat om niet alleen beelden op te nemen, maar ook uw camera’s vanaf elke plek ter wereld te bekijken vanaf uw telefoon. In de loop der jaren zijn er enorme technologische ontwikkelingen geweest die CCTV met hoge kwaliteitsvideo’s tot een meer betaalbare optie hebben gemaakt dan voorheen.

Installeer een alarm – Een andere eenvoudige manier om uw eigendommen te beschermen is het installeren van een alarmsysteem. De laatste statistieken hebben aangetoond dat ongeveer 60% van de inbrekers toegeven dat ze minder geneigd zijn om een huis met een alarm aan te vallen. Zelfs als ze zouden inbreken in een huis dat gealarmeerd is, zou het hen storen zodra de sirene afgaat en hen snel doen vertrekken omdat het ongewenste aandacht zou trekken voor zichzelf.

Dit zijn slechts een paar manieren waarop u uw huis veilig kunt stellen, waarbij sommige snel en eenvoudig te verhelpen zijn, terwijl andere in de komende maanden wellicht moeten worden uitgevoerd. Als u meer advies wilt over de beveiliging van uw huis of als u een van onze beveiligingsoplossingen wilt bespreken, neem dan contact met ons op.

Inbraakbeveiliging